RSS

A Schönherz Qpa Raging roboSexualS nevű csapatának hivatalos blogja.

Friss topikok

  • Fekus: az extrem jarmuhoz 1nek jo sztem a gergo tavalyi furgonos fuszorfolese :D paintball extrem sportnak? (2008.09.19. 22:51) Előfeladatok
  • El_Paso: WooHoo (2008.09.17. 14:06) Megnyitottunk!!!

Linkblog

HTML

Hétfő

2008.09.28. 13:12 | RSSteam | Szólj hozzá!

Sajnos én csak kb 14:00-tól érek rá holnap. De ettől még mehetnénk 9-re a Keresd a nőt-re. Valószínűleg vmit üldözni kell a városon keresztül. 13:30-tól indulnak a Kocsmafutók, mi valszeg azér később indulnánk, 1 ember kéne a feladatra, aki hajlandó futni és inni. Az első 30 befutó ingyen iszik. 14:30-tól pedig Gengszterrally, amivel a gáz ,hogy nincs UV-lámpánk, anélkül meg nem tudunk indulni. Ha vki holnap délelött vagy ma össze tudná rakni a Ledből (UV led), akkor indulhatnánk. A Csocsóra pedig nagyon gyorsan kéne nevezni még hátha mehetünk.

"Csocsóbajnokság:
2 fős csapatok jelentkezését várjuk, küldjetek egy e-mailt a qpa@sch.bme.hu-ra [csocsó nevezés] tárggyal. A levélben legyen benne a csocsócsapat mindkét tagjának az elérhetősége (név, e-mail, mobilszám), akiket a héten értesíthetünk a verseny részleteiről."

Este pedig az Atiék által elkészített Mátrix animációt nézhetitek meg.

Aki tud akármeik feladatra menni tud szóljom nekem (bayusxz@hotmail.com), vagy írjon ide kommentet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rssteam.blog.hu/api/trackback/id/tr37685621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása